Εξειδικευμένες Λύσεις

Η GP Consulting έχει σχεδιάσει πακέτα υπηρεσιών, που απευθύνονται σε συγκεκριμένες κατηγορίες επιχειρήσεων, για να τις βοηθήσουν να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητά τους και να κάνουν τη διαφορά μέσα στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Ενδεικτικά

Γυμναστήρια

Η GP Consulting σε συνεργασία με τη ΒΙΟΚΙΝΗΣΗ FITNESS CLUB έχει αναπτύξει ένα προϊόν Hit Your Peak! που απευθύνεται σε όλους τους αθλητικούς χώρους, με το οποίο είναι εφικτό να μετράται και να βελτιώνεται η ατομική απόδοση των αθλητών.

Read More

Διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων

Η διοργάνωση του αγώνα δρόμου Run4Aliveri είναι ένα αντιπροσωπευτικό παράδειγμα σχετικά με τις αθλητικές εκδηλώσεις. Διοργανώθηκε στις 8 Μαΐου 2016 σε συνεργασία με τη ΒΙΟΚΙΝΗΣΗ FITNESS CLUB, το Δήμο Κύμης Αλιβερίου, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο www.run4aliveri.gr Η επόμενη διοργάνωση θα διεξαχθεί στις 7 Μαΐου 2017.

Read More

Φούρνοι –Εργαστήρια Ζαχαροπλαστικής – Επιχειρήσεις Τροφίμων

Έχουμε δημιουργήσει το πακέτο Bakery HACCP που απευθύνεται σε επιχειρήσεις αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, καθώς και το πακέτο Food Safety HACCP που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις τροφίμων. Τα δύο αυτά πακέτα αφορούν στους φακέλους HACCP που πρέπει να τηρούνται από τις επιχειρήσεις σύμφωνα με τη νομοθεσία, διασφαλίζοντας την υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων, ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν κάθε επιχείρηση από τα πρόστιμα που μπορούν να επιβληθούν από τις αρμόδιες Κρατικές Υπηρεσίες.

Read More

Πακέτα Πιστοποιήσεων